Tips för hur du kan använda accessoarer till en lång festklänning

Tips för hur du kan använda accessoarer till en lång festklänning

Hur man använder accessoarer har utvecklats mycket sedan tiden då man matchade allting man bar i samma stil. När det gäller juveler kan du till exempel välja en dominerande färgton och sedan arbeta utifrån den eller så kan du välja din favoritjuvel och bygga vidare med stenar som matchar den i färg och form. Att välja rätt accessoarer kan göra att du mångfaldigar värdet på din stil utan att mångfaldiga kostnaden för samma stil.

Välj bekväma skor till den långa festklänningen när du kan

När det gäller skor till festklänningar kanske man ska tänka till på bekvämligheten trots allt. Fester kan vara långa tillställningar och om man inte står och går bekvämt kan fötterna bli ett problem när dagen ska avslutas på dansgolvet. Även om det är lite romantiskt med tjejen som kastar av sig skorna innan hon går ut på dansgolvet kanske det inte är just din stil. Du kan till exempel helt säker lägga till några centimeter på klackarna om du väljer en häl som är lite tjockare, så att du lättare kan hålla balansen.

Håll dina naglar rena

Se till att dina naglar är välmanikyrerade inför festen. Även de dyraste ringarna och armbanden kommer att förlora sin grace om du inte har anpassat naglarna. Välj ett nagellack som passar till både smycken och festklänningen och tänk på längden på naglarna, du kanske inte har tid att fixa en bruten nagel så då kan det vara säkrare att hålla naglarna lite kortare, och just nu är det trendigt med lite kortare naglar också. När du väljer nagellack så kan du också tänka på att det finns nagellack som skyddar naglarna bättre och gör dem lite hårdare vilket minskar risken för att de bryts av.

Matcha inte totalt

Tiden då du behövde matcha dina skor perfekt med din handväska är borta sedan länge. Nu kan du istället ha en handväska med ett tydligt budskap tillsammans med ett par skor i en annan stil som tillsammans ger ett modernt och fräscht intryck. Du kan ta ut svängarna på fester mer än någonsin nuförtiden. Modet är friare och det gör att du kan vara mer kreativ med accessoarerna också men nackdelen är förstås att det blir svårare att bestämma sig.

Var försiktig när du köper hela set med smycken

Att köpa ett set med smycken är förstås mycket bekvämt när du söker accessoarer till din festklänning men det blir lätt så att smycken som matchar varandra för mycket också tar för mycket plats. Att välja smycken som passar din festklänning är en konstart i sig och det beror helt på vilken festklänning du valt hur mycket du kan låta juvelerna sticka ut. Det kan vara värt att ta tid på sig och välja ut varje smycke för sig och se till att det passar med helheten.

Håret ska matcha den långa festklänningen

När du köper en lång festklänning och sedan väljer accessoarer till den får du inte glömma bort ditt hår. Det kan bli helt fel om ditt hår har en färgsättning som inte matchar din festklänning eller dina övriga accessoarer. Din håruppsättning bör därför absolut inkluderas när du planerar helheten med festklänning och accessoarer.

Sammanfattning av tips för accessoarer till långa festklänningar

Det är mycket att tänka på när man väljer accessoarer till fester. Accessoarerna ska passa till festklänningen men de ska också fungera med den allmänna atmosfären på festen, inte ligga under eller väsentligt över de andra gästerna – i alla fall i Sverige där lagom fortfarande är viktigt – samt vara anpassade för årstiden. Hos JJ’s House hittar du såväl festklänningar som passande accessoarer till dessa.

About author

You might also like

Fashion 0 Comments

Form Jewelry Designers – The Lifetime Investment of Designer Fashion Jewelry

Enthusiastic interest is one of the best sparks of a client to pick one bit of gems over another, when purchasing creator mold adornments. Maybe, it is the charm of

Fashion 0 Comments

 Optez pour des stickers arbre chambre bébé

Décorer la chambre de bébé est toujours un fardeau pour les jeunes mamans. En effet, pour la première fois de leur vie, elles doivent s’occuper de la déco de la

Fashion 0 Comments

2019 Top 19 Wedding Hair Accessories for Every Type of Bride

“Wedding hair accessories help you individualise your look and make it yours”but every bridal want different style of wedding hair accessories 8 Tip for How to Pick Wedding Hair Accessory

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply