Köp hem en själfull berättelse om vävaren med Beni Ourain Mattor

Köp hem en själfull berättelse om vävaren med Beni Ourain Mattor

Saker vänder lite svårt när det gäller att välja rätt golv för ditt hus. Tiderna har förändrats nu och människor överväga att använda sina golvbeläggningar som ett viktigt bidrag till deras heminredning. Detta är när mattorna rulla in med sitt breda utbud av olika och avsluta hela förvirring.

Varför välja mattor?

Mattor är det mest populära golv val just nu och för alla rätt skäl. Det första skälet är de tjänar en bättre golvbeläggning jämfört med andra alternativ som hårda täcker, laminatgolv, etc. Dessutom brist på bättre golv alternativ, mattor har ett stort antal fördelar också. De finns i en mängd olika utföranden, textil, ursprung, färger och många andra. Många av dem har ärvt rika traditionella konstruktionstekniker och mönster med dem. De därmed inte tas som ytterligare ett dekorobjekt, men lägger stor betydelse för ditt hem inställning.

Olika typer av mattor

Som nämnts ovan, en av de viktigaste orsakerna bakom den nuvarande popularitet mattor är tillgängliga sorten. Det finns många typer av division möjligt bland mattor. Det finns en separat kategori baserat på typ av textil eller mattmaterial, såsom – ullmattor, nylonmattor, olefinsulfonater mattor, etc. Det finns en annan kategori baserat på ursprunget av mattor såsom marockanska mattor, persiska mattor, etc. Förutom dessa, det kan finnas många andra kategorier av division möjligt i mattor. I slutet av shopping för mattor, allt som betyder något är hållbarheten och äktheten hos den produkt du har köpt. Till exempel för att Köpa Beni Ourain Mattor från en pålitlig online eller offline butik säkerställa att fly någon form av bedrägliga möten. Detta beror på att det finns många kopior av Beni Ourain Mattor finns på marknaden.

Vad är Beni Ourain Mattor?

Till att börja med är Beni Ourain Mattor är en typ av marockanska mattor: fint vävde och bär månghundraårig tradition med dem. Beni Ourain mattor är handvävda mattor och var och en av dem har en unik historia att berätta. Som denna Beni Ourain Matta designad av Touda har en historia på 3000 år gamla hällristningar.

Om vi ​​talar om vävteknik av mattor, det är oftast två olika typer av knutar som gjorts – Plattvävd och Högknopar. Den primära basen av mattan kallas varp och sedan vävaren väver väften på den. I en platt vävning, som namnet antyder, varp och inslag är sammanvävda gör det ganska träffande, platt. Beni Ourain Mattor och de flesta av de marockanska mattor har Högknopar – där varp och inslag är inte sammanvävda men skiljs åt av knop.

Beni Ourain Mattor faller under kategorin Berber Mattor, en typ av Marockanska Mattor. Den mest autentiska av Beni Ourain Mattor är vävda av lokala stammarna i Beni Ourain Region, som ligger i Nordafrika och Sahara. Ändå är den grundläggande designen av Beni Ourain Mattor främst i raden av – en hög knutna elfenben eller krämfärgad bas med häftiga svartfärgade geometriska mönster. Om de grundläggande teknikerna för vävning och design följs noga, kan Beni Ourain Mattor visa sig vara ganska tåliga. Dessa mattor smälter väl in i alla typer av hem inställning – ledig, färgrika, formell, etc.

Det finns skillnader pågår olika butiker och dåligt utformade mattor säljs under kategorin Beni Ourain mattor. Köp Beni Ourain Mattor från tillförlitliga och välrenommerade butiker för att säkerställa en bra prydnads förändring i ditt hem miljö.

About author

You might also like

Home Improvement 0 Comments

NOEN UTROLIGE IDÉER FOR Å DEKORERE HJEMMET DITT MED RUNDE TEPPER

Hjemmet er en av de største investeringene, et sted hvor du kan bo fredfullt, slappe av og motta gjester. Når det gjelder å dekorere hjemmet ditt er alt du vil

Home Improvement 0 Comments

Willst du Stufenmatten für Treppen kaufen? Mache eine Gegenprobe dieser entscheidenden Aspekte

Schaden Hartholzfußböden von Treppen, ihren Füßen? Töten die langweiligen Treppen die Stimmung in deinem Haus? Warum dekorierst du deine Treppe nicht mit Stufenmatten? Wenn du dich entscheidest, eine Stufenmatte für

Home Improvement 0 Comments

Verrassende manieren waarop een tapijt kan uw huis te veranderen voor een betere

Met tonnen vloerbedekking opties beschikbaar in de markt deze dagen, kan het heel moeilijk om de beste optie om te zetten op de vloer van uw huis te beslissen. Vele

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply